ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
MEDIA
VIDEO
PHOTO GALLERY
ΕΝΤΥΠΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 9πμ-9μμ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η επιτυχία προηγείται της εργασίας μόνο στο λεξικό!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

Καθ. Φυσικής Αγωγής
Προπονητής Φυσ. Κατάστασης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
We create athletes!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΔΗΣ

Καθ. Φυσικής Αγωγής
Προπονητής Φυσ. Κατάστασης

«Με πολυετή παρουσία στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία προπόνησης που βελτιώνει τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης, τη δύναμη του χαρακτήρα και την αυτοπεποίθηση του αθλητή.»

η νέα προπονητική πρόταση μας

Το ολοκληρωμένο σύστημα προπόνησης, το Proponisis Training System (P.T.S.) που ανέπτυξε η Αll about training and sports IKE αποτελεί τη νέα προπονητική πρόταση στο χώρο τόσο του επαγελματικού όσο και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Βεβαίως σημαντική καινοτομίες εφαρμόζονται και στο πεδίο της ψυχαγωγικής άσκησης για την βελτίωση ή διατήρηση της καλής υγείας.

Ιδρύθηκε το 2014 στη Θεσσαλονίκη και ήρθε για να συνδυάσει τα σύγχρονα προπονητικά δεδομένα με την 20ετή βιωματική και προπονητική εμπειρία των Γιώργου Χρυσάφη και Βασίλη Βαρδή.

μεγιστοποίηση αθλητικής επίδοσης

Με την προπονητική καθοδήγηση τους αναλύθηκαν οι εξατομικευμένες ανάγκες του σύγχρονου αθλητή και σχεδιάστηκαν πρωτόκολλα ανάπτυξης των αθλητικών δεξιοτήτων τους (δύναμη, εκρηκτική δύναμη-πρώτο βήμα, ισορροπία, ευκινησία, ταχύτητα αντίδρασης). Τα στοιχεία αυτά αποτελούν θεμελιώδεις αξίες σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα και καθορίζουν την αθλητική επίδοση.

σχεδιάζουμε προπόνηση για εσάς προσωπικά

Με βαθιά πεποίθηση ότι όλοι δικαιούμαστε την προσοχή που έχουν οι αθλητές όταν γυμναζόμαστε για την υγεία μας, ανέπτυξαν το πρόγραμμα Fitness-Wellness με βασικό moto | Βαρέθηκες τα γυμναστήρια Ξεκίνα Proponisis |

αθλητική προετοιμασία υποψηφίων

Σε έναν άλλο πυλώνα δράσης αλλά με την ίδια επαγγελματική φιλοσοφία, η Proponisis αναλαμβάνει την προετοιμασία των μαθητών που είναι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΤΕΦΑΑ, Στρατιώτικές Σχολές και σχολές Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος. Η Αθλητική προετοιμασία υποψηφίων βασίζεται πάνω στα πρότυπα της προπόνησης αθλητών στίβου και υγρού στίβου.

αποκατάσταση τραυματισμών

Τέλος σε συνεργασία με κορυφαίους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές αναλαμβάνει την αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών με θεαματικά αποτελέσματα στη γρήγορη και ασφαλή επάνοδο του αθλητή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις

η φιλοσοφία μας

Από τους αθλητές 7 ετών και σε όλη τη διαδρομή προς τον επαγγελματικό αθλητισμό, η Proponisis ωθεί τους αθλητές να κάνουν τα δύο πράγματα για τα οποία το πρόγραμμά μας διαφέρει: να έχουν βελτίωση στις αθλητικές επιδόσεις τους , αλλά το πιο σημαντικό , να αναπτύξουν ένα υψηλότερο επίπεδο της αυτοπεποίθησης τους.

Καθημερινα προπονήσεις 9.00πμ με 9.00μμ.

>