ΣΕΦΑΑ (πρώην ΤΕΦΑΑ)

Οι Γιώργος Χρυσάφης και Βασίλης Βαρδής παλιοί πρωταθλητές και τώρα προπονητές στίβου, οργάνωσαν το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης για τους υποψήφιους σήμερα και μελλοντικούς συναδέρφους τους Γυμναστές. Καθοδηγούν μετά από διαγνωστικά ΤΕΣΤ τους υποψήφιους στην βέλτιστη επιλογή των 3 αθλημάτων – δοκιμασιών που ταιριάζουν στον καθένα με γνώμονα την μέγιστη συλλογή βαθμών με τον ελάχιστο δυνατό κόπο και τεράστια προσοχή στην αποφυγή τραυματισμών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Η επιλογή για σταδιοδρομία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας δίνει ένα προνόμιο εργασιακής εξασφάλισης σ'αυτούς και αυτές που θα καταφέρουν να το πετύχουν. Απαιτείται πολύ σοβαρή και ειδική προετοιμασία για την επιτευξη των απαιτούμενων ορίων στα αγωνίσματα – δοκιμασίες.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Με μεγάλο σεβασμό στην παράλληλη προσπάθεια του υποψηφίου/ας να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στη μελέτη για τις πανελλαδικές εξετάσεις, δημιουργήσαμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα πρωϊνών και απογευματινών προπονήσεων στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ μας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ
>