Στρατιωτικές Σχολές


Σε όλες τις Στρατιωτικές Σχολές, εισάγονται άνδρες και γυναίκες, ισότιμα. Έτσι τα απαιτούμενα όρια επιδόσεων είναι ίδια για όλους και τα αγωνίσματα αποτελούν μία ειδική δοκιμασία που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. 

Οι ψυχομετρικές δοκιμασίες, οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές δοκιμασίες είναι προκαταρκτικές εξετάσεις που όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να περάσουν επιτυχώς, ώστε να ισχύσει η προυπόθεση της εισαγωγής τους στη σχολή της επιθυμίας τους.

Όσοι υποψήφιοι κριθούν κατάλληλοι στις υγειονομικές επιτροπές, συνεχίζουν στις αθλητικές δοκιμασίες όπου πρέπει να πετύχουν συγκεκριμένα κατώτατα όρια επιδόσεων σε κάθε ένα από τα προβλεπόμενα αγωνίσματα ώστε να αποφύγουν τον αποκλεισμό τους από την εισαγωγή στη σχολή που επιθυμούν.

Πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα ότι δεν υπάρχει διαφορά των ορίων επίδοσης μεταξύ αγοριών και κοριτσιών. Οι απαιτήσεις για τα κορίτσια ανέβηκαν στα όρια που ίσχυαν για τα αγόρια και αυτό σημαίνει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και δυσκολία για τα κορίτσια. Η εμπειρία και οι στατιστικές δείχνουν ότι περισσότερα απο τα μισά κορίτσια που συμμετέχουν στις αθλητικές δοκιμασίες θα αποτύχουν. Τα κορίτσια που συμμετέχουν στο προγραμμα αθλητικής προετοιμασίας του Proponisis πετυχαίνουν σε ποσοστό που αγγίζει το 90% και το 100% στα αγόρια διαχρονικά.

Η προετοιμασία για τα τις αθλητικές δοκιμασίες οφείλει να είναι μία συστηματική και καλά δομημένη προπονητική διαδικασία που πρέπει να ξεκινάει εγκαίρως!!!!

ΤΗΛΕΦΏΝΗΣΕ ΤΏΡΑ ΣΤΟ 2310 203131 ή ΣΤΕΊΛΕ ΜΑΣ ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ..!!!

>